Formats

Oli d’Oliva Verge Extra ecològic Olicatessen

 • Botella de 0,375 litres

  Botella de vidre fosca, per evitar que la llum i el sol puguin malmetre les propietats naturals de l’oli. Porta un tap dosificador que evita el degoteig, per tant, ideal per tenir sobre la taula.

  Els aromes fruitats intensos d’oliva verda donen notes de nous, carxofa, tomaquera i ametlló

 • Botella de 0,5 litres

  Botella de vidre fosca amb tap dosificador que evita el degoteig. Per aquells que ja saben com és aquest oli…

  Molt fruitat i amb una forta personalitat, l’amarg i el picant, característic de l’oli verd, aconsegueix un agradable toc de mentolat al final

 • Botella de 0,250 litres

  Botella de vidre fosca amb tap dosificador que evita el degoteig. Un format petit, que permet ser utilitzat de setrill. Per posar-lo a paneres i regalar, o per aquells que es reserven per ocasions molt especials.

  En boca és un oli molt equilibrat i agradable

 • Botella de 100 ml

  Un format excel·lent per gaudir d’ Olicatessen quan anem de pícnic o excursió, marxem de cap de setmana o no volem portar gaire pes i no volem deixar de gaudir un pa amb tomàquet, una bona amanida o donar el toc final a la pasta, carn o peix i verduretes.

  Petit format per grans moments

 • Llauna de 3 litres

  La llauna és el material idoni per conservar l’oli. No deixa passar la llum i no agafa aromes.

  Una interessant combinació de varietals autòctones i arbequina com a oli base. La recol·lecció primerenca donen a aquest oli unes característiques molt especials

 • Llauna de 0,250 litres

  La llauna és de les millors maneres que tenim de conservar l’oli. Un material fabulós per viatges, doncs és molt resistent.

  Un format ideal per la cuina, per portar de cap de setmana i per poder posar a les maletes que s’han de facturar

 • Edició Especial

  Cupatge 100% de varietats antiques recuperades. Aquesta és una edició especial i limitada. Provablement irrepetible. Creada i elaborada amb sentiment, entusiasme i passió.

  Oli expressiu i concentrat, amb un pas per boca consistent i fluid, molt ben equilibrat, fresc, ampli i molt persistent.
  En boca te una gran diversitat d’aromes vegetals sobre tot a tomata i ametlla verda

Vols trucs i receptes?

Els comentaris estan tancats.