Molí dels torms

L’art de fer oli

Equip Olicatessen

El Molí dels Torms és el somni de dues famílies que arriben al món de l’oli per camins diferents, però que a partir del 2005 treballen plegats amb un ideari comú:

elaborar un oli d’oliva verge extra ecològic d’altíssima qualitat, reconegut pel seu valor organolèptic, fruit del respecte per la natura i per aquells que l’han de gaudir

Tradició i innovació

Combinar la saviesa i experiència de la tradició, enginy i optimització de la innovació ha aportat al Molí dels Torms l’actitud adequada per créixer i millorar amb equilibri i respecte.

Així, el Molí dels Torms creix en nombre de productes amb enginys i processos propis que els fan més òptims, en milloren la qualitat i són respectuosos amb el medi, però també amb el seu compromís amb la ciència, participant en projectes com:

  • Recerca juntament amb la Universitat de Lleida d’una oliva que, per la seva concentració excepcional d’oligoelements, pugui ajudar a combatre el càncer.
  • Recuperació de varietals autòctones en col·laboració amb l’Associació Slow Food Lleida.

Les Garrigues, una terra eixuta de sabor intens

Un sol argilós i poc profund, un clima extrem amb grans oscil·lacions de temperatura, un fort contrast entre estacions i una baixa pluviositat, són les condicions idònies per obtenir una oliva única, de gust i aroma concentrats.

Instal·lacions a mida

El molí es construeix dins de les finques per garantir que la qualitat del producte no es malmeti en el trasllat així com per minimitzar l’impacte dels desplaçaments.

La filosofia del Molí dels Torms és la qualitat i el respecte i s’aplica en qualsevol de les màquines i dels processos que permeten l’obtenció de l’oli Olicatessen.

La història d’un somni assolit

L’esforç i passió de l’equip del Moli dels Torms ha reportat en la seva curta història resultats immillorables.
Així, actualment exporta el 75 % de la seva producció i aquest oli ha estat mereixedor d’un gran nombre de reconeixements i premis nacionals i internacionals, que parlen molt positivament de la feina realitzada, esperonant-lo a seguir millorant i consolidant-lo com a referent de qualitat.

Aquest procés innovador, estudiat i treballat al detall, al 2008 ha estat guardonat amb el Premi Tàstum a la millor innovació agroalimentària.

Ens vols conèixer?

Els comentaris estan tancats.