Més productes

 • Olives

  La fruita de l’olivera en el seu estat pur, l’arbequina, conservada mitjançant tècniques tradicionals per preservar el seu sabor concentrat i totes les propietats naturals.

 • Olivada

  El millor de l’oli i les olives Olicatessen es troben en aquesta olivada, per realçar i distingir els plats més exquisits.

 • Olivada Arbequina Madura

  Olivada o pasta d’oliva Arbequina madura. Finísima, suau, saborosa, distingida, elegant.
  100% polpa d’oliva amb una textura summament agradable que transforma una vinagreta en una delícia. Pels formatges, verdues a la brassa, peix bullit o al vapor, pasta,,,

 • Sabó d’oli

  El sabó d’oliva ja era utilitzat pels romans per les seves excel·lents qualitats per al cutis. Avui, Olicatessen recupera aquesta saludable tradició elaborant el nostre propi sabó d’oli.

Crema de xocolata;

L’Olicatessen més dolç…

Crema de xocolata amb llet, avellanes i oli d’oliva verge extra Olicatessen.

Sabor d’avellana, cremositat densa que es desfà a la boca, cacau suculent. Una delícia que millora els postres, berenars i esmorzars dels petits i dels que no ho són tant.

L’únic greix afegit, és l’oli d’oliva verge extra Olicatessen, fent així, a part d’un tast deliciós, un plat molt més saludable, nutritiu i de més fàcil digestió.

Tots els ingredients utilitzats per elaborar aquesta crema són productes ecològics certificats.

Olicatessen &

Oli d’oliva verge extra i oli essencial d’herbes aromàtiques (farigola, menta, romaní, estragó i alfàbrega), tot d’agricultura ecològica.

Un oli, que aromatitza els plats d’una manera sublim, gustosa, natural, discreta i sorprenent.

Per plats tradicionals o innovadors, dolços i salts, carns o peixos, pasta i arròs… fins on la imaginació us arribi!

Innova, experimenta i gaudeix !

Més informació sobre Olicatessen&

Regals exquisits

Combinar el bo i millor d’Olicatessen pot ser un gran obsequi per a regals d’empresa, compromisos, amics i familiars. Un obsequi que distingeix a qui el rep i a qui el fa.

Ens pots enviar les teves receptes, trucs i suggeriments d’ús i ho publicarem en el nostre blog!

Els comentaris estan tancats.